Kupres Portal [Arhiva]

Šujić gradnja FIM plast pobjednik gospojinskog turnira

16.08.2010 20:44, 399 pregleda

Nedjeljnim susretima završeno je još jedno tradicionalno izdanje gospojinskog malonogometnog turnira koji se i ove godine odigrao u Zloselima. Odlična organizacija, dvanaest momčadi koje su sudjelovale i velik broj gledatelja okarakterizirali su ovogodišnje izdanje turnira.

Kako smo naveli, na turniru je sudjelovalo dvanaest momčadi koje su raspoređene u četiri skupine (po tri momčadi u svakoj). Prva faza natjecanja iznjedrila je četvrtfinaliste (dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine), a u četvrtfinalu su se sastali: Šujić gradnja FIM plast – Caffe Stožer (4:1), Commo – Piko (4:1), Caffe Plan B – Jučušića Brig( 3:1), Caffe IN – Osmanlije (1:0).

Subotnji polufinalni ogledi su primamili veliki broj gledatelja zbog čega organizatori mogu biti itekako zadovoljni, a najviše pozornosti privukao je susret glavnih favorita za osvajanje naslova, ekipa Comme i Šujić gradnje FIM plasta. Nakon neodlučenog regularnog dijela moralo se pristupiti izvođenju kaznenih udaraca gdje je više sreće i koncentracije imala ekipa Šujić gradnje FIM plasta te se zasluženo plasirala u finale. U drugom polufinalnom ogledu nije bilo neizvjesnosti te je ekipa Caffe bara Plan B više no uvjerljivo svladala Caffe IN te se zasluženo plasirala u finale.

Nedjeljni susreti započeli su odigravanjem utakmice za treće mjesto između Caffe IN-a i Comme koju su „IN-ovci“ predali zbog nedovoljnog broja igrača te je ekipa Comme praktički bez borbe osigurala brončano odličje na gospojinskom turniru.

Drugi je susret privukao pozornosti gotovo koliko i samo finale budući da su u drugom susretu snage odmjerili juniorski sastavi HNK Kupres te Adria SKI Zlosela gdje su mladi „građani“ nadigrali svoje vršnjake iz Zlosela rezultatom 4:1 te tako zasluženo dobili prigodne medalje i pehar.

U trećem ujedno i finalnom susretu, sastale su se dvije najuvjerljivije ekipe cijelog turnira, Caffe Plan B i Šujić gradnja FIM plast. Dobrih akcija i poteza nije nedostajalo, a zahvaljujući boljoj pripremljenosti i sportskoj sreći, ekipa Šujić gradnje FIM plasta nadigrala je suparnike iz Plana B rezultatom 4:0 te se tako upisala u knjigu najboljih ekipa na gospojinskom malonogometnom turniru.

Odlična organizacija turnira nagrađena je velikim brojem gledatelja na svim odigranim utakmicama, a i činjenica da je ove godine nastupilo čak dvanaest ekipa organizatorima može poslužiti kao ohrabrenje da ovakav dobar rad nastave i u budućnosti. Čestitke svima koji su stajali iza organizacije ovogodišnjeg turnira kao i trima najbolje plasiranim ekipama.

Vrh stranice