Kupres Portal [Arhiva]

Sve spremno za Plivački maraton "Buško jezero 2009."

27.07.2009 09:13, 556 pregleda

Od organizatora Plivačkog maratona Buško jezero 2009.posvećenog svim duvanjskim braniteljima, doznajemo da je sve spremno za Maraton, koji će se održati u sljedeću nedjelju, 2. kolovoza, na Buškom jezeru Od organizatora Plivačkog maratona Buško jezero 2009.posvećenog svim duvanjskim braniteljima, doznajemo da je sve spremno za Maraton, koji će se održati u sljedeću nedjelju, 2. kolovoza, na Buškom jezeru.

Start je, kako smo već pisali, u Golinjevu u 11 sati, a plivači bi na cilj, na plažu Marinovac, trebali doplivati do 13 sati, a mogu i kanije, isti dan, dakako!

Utvrđen je i spisak plivača-maratonaca: 1. Igor Mandušić 2. Boro Stipić 3. Samir Čičak 4. Danijela Kuna 5. Hrvoje Ćosić-Mačak 6. Ante Vrgoč i 7. Ile Mihaljević-Palir Organizatori, Igor Mandušić i Boro Stipić, su predvidjeli da svaki plivač ima pratnju u čamcu, a u jednom većem gliseru bili bi smješteni novinari i medicinsko osoblje.

Na cilju, na plaži Marinovac, svim plivačima će biti dodijeljena priznanja, medalje i plakete, a svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ili pomogli ovaj Maraton, dodijelit će se zahvalnice.

Nakon toga priredit će se zajednički ručak za sve maratonce i sudionike organizacije Plivačkog maratona na Buškom jezeru, pod nazivom „Za sve duvanjske branitelje“. Želja organizatora je da ovaj Maraton bude tradicionalan, kako bi se promovirale istinske vrijednosti duvanjskog kraja, Buškog jezera i ostalih prirodnih ljepota i još uvijek neiskorištenih turističkih mogućnosti, te sport kao zdrav način života. I Kupresportal će, kao jedan od službenih medijskih pokrovitelja, pratiti Maraton "Buško jezero 2009.". / Tomislavcity.com

Vrh stranice