Kupres Portal [Arhiva]

Svi na koncert: Za "Nadu" u Tomislavgradu

12.07.2009 11:25, 278 pregleda

U GŠD u Tomislavgradu u ponedjeljak 13. srpnja, u 21 sat, održat će se humanitarni koncert namijenjen štićenicima Udruge Nada. Koncert organiziraju učenice 4. r - Gimnazije Marka Marulića, Ivona Kraljević i Ivana Perić.

Njih dvije su se nedavno vratile iz SAD-a gdje su boravile u okviru programa : "Youth leadership", (YLP) a koji pomaže mladima da budu aktivni i učinkoviti članovi njihove lokalne zajednice. Naše maturantice predložile su organiziranje koncerta za pomoć štićenicima tomislavgradske Udruge Nada, i već sada su primile brojne pohvale za projekt, kako domaće javnosti, tako i od voditeljice programa YLP/2009. Lejle Pasović, asistentice za kulturu i obrazovanje pri američkoj ambasadi u Sarajevu. Hvale vrijedan je i angažman tomislavgradskih glazbenih skupina: Afrodite, Frama banda, Timeouta i Tibeta koje će nastupiti bez naknade, a i tomislavgradska općina odlučila je podržati ovaj koncert. Kako bi pomogli Udrugu i podržali našu mladež u dobrim nastojanjima, dođimo i mi koncert. Cijena ulaznice je prihvatljiva, samo 5 KM. Bit će prigode i za osvježenje.

Također, ispred organizacije spomenutoga glazbenoga događaja zahvaljuju svima na pomoći i odzivu. Ujedno su pozvani svi koji mogu pomoći u osiguranju novca za plaćanje bine, ozvučenja i videa, neka se jave na mob. 063/714-920 ili 063/862-198.

Radio Tomislavgrad

Vrh stranice