Kupres Portal [Arhiva]

Zima na Kupresu obojena bojama zabave

18.12.2012 14:53, 328 pregleda

U organizaciji kupreških studenata u razdoblju od 26. prosinca 2012. godine na Kupresu će se održavati višednevni zabavni događaj „Kupres Winter party“. Cilj događaja je jačanje turističke ponude grada na polju zabave i nuđenje stanovnicima i njihovim gostima jedinstvenoga vida zabave po prigodnim i povoljnim cijenama.

Vidjevši kako se održavaju i organiziraju kvalitetni noćni provodi u njihovim gradovima studiranja, kupreški su studenti svoja iskustva željeli prenijeti u matičnu općinu pa su tako za ovu zimu organizirali jedinstven događaj u BiH – „Kupres winter party“. Događaj će se s početkom u srijedu, 26. prosinca održavati u prostorijama Hrvatskoga doma Kupres, odnosno bivšega bistroa "Park“, kojega su organizatori za ovu prigodu preimenovali u studentskome duhu nadjenuvši mu ime noćni klub "Referada“.  Kupres winter party predstavlja višednevni zabavni program kojega krase tematske večeri uglavnom zavičajnoga karaktera. Imajući na umu kako grad Kupres za vrijeme skijaške sezone posjećuju gosti iz uže i šire regije, organizatori su im organizirali večeri na kojima će moći osjetiti duh svojega zavičaja u kupreškoj atmosferi pa se tako organiziraju hercegovačka noć, dalmatinska, splitska, slavonska noć i brojne druge. Osim toga, na svoje će doći i skijaši za koje će se organizirati „After-ski party“ kako bi se zabavili nakon cjelodnevnog napornog skijanja.

 

Pod sloganom: „Ujutro skijam, navečer partijam“, Kupres winter party svojim će gostima po vrlo povoljnim cijenama i uz garanciju kako iste neće podizati povodom blagdana – što je praksa u većini kupreških objekata – donijeti novi vid zabave kakav posjetitelji Kupresa i zaslužuju – niskim cijenama do dobre zabave.

 

U fokusu događaja nalaze se čak dva dočeka nove godine. Prvi je centralni doček nove godine na glavnome gradskom trgu kojega organizira Klub kupreških studenata, dok se drugi održava u prostorijama „Referade“ gdje će svi posjetitelji za ukupno 40 KM moći uživati u All Inclusive dočeku nove godine sa neograničenim količinama hrane i pića.

 

Više informacija o događaju možete dobiti na službenim stranicama Kupres winter partya (http://www.facebook.com/KupresWinter), dok se o pojedinim događajima koji su dio partya (noć kupreških studenata, herecegovačka noć, dalmatinska noć i sl.) možete informirati na stranicama navedenih događaja (http://www.facebook.com/KupresWinter/events). Prijave za Novogodišnji program možete obaviti pozivom na broj telefona +387 63 679 864.

Vrh stranice