Kupres Portal [Arhiva]

Dr. Dragan Čović i izaslanstvo HDZ-a BiH boravili danas u Kupresu

22.11.2012 17:50, 416 pregleda

U sklopu najavljenog radnog posjeta Hercegbosansnoj županiji, izaslanstvo središnjice HDZ-a Bosne i Hercegovine predvođeno predsjednikom stranke dr. Draganom Čovićem, dopredsjednicom stranke Borjanom Krišto i predsjednikom županijskog odbora Brankom Ivkovićem, boravilo je danas u Kupresu.

Prilikom boravka, čelnici HDZ-a razgovarali su s načelnikom općine Kupres dr. Pericom Romićem, ali i sa svim članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH u Kupresu koji nisu krili zadovoljstvo zbog posjeta čelništva stranke.

Na zajedničkom sastanku čelnika stranke s članovima Općinskog odbora, razgovaralo se o svakodnevnoj političkoj i društvenoj situaciji u našoj zemlji. Nije se propustila prilika analizirati izborne rezultate HDZ-a u Kupresu koji su na Lokalnim izborima donijeli sedam od sedamnaest vijećničkih pozicija te poziciju načelnika općine, a govorilo se i o reustroju vlasti na federalnom nivou, pogotovo u svjetlu zaključaka donesenih na nedavnim sastancima "nove šestorke".

U intervjuu za Kupreški radio, dr. Dragan Čović izrazio je zadovoljstvo radom kupreškog Općinskog odbora HDZ-a BiH poželivši novom načelniku i vijećnicima mnogo uspjeha u radu:

- Sama činjenica da je HDZ Bosne i Hercegovine u Kupresu osvojio uvjerljivo najveći broj glasova i da je HDZ-ov kandidat za načelnika općine slavio s više od dvotrećinskom većinom glasova, govori sama za sebe. Kako u Kupresu tako i u svim ostalim općinama, HDZ Bosne i Hercegovine je dokazao kako je u ovom trenutku stožerna politička stranka Hrvata u Bosni i Hercegovini i dat ćemo sve od sebe da kroz rad stranke promoviramo isključivo interese Hrvatskog naroda., kazao je dr. Čović za Kupreški radio.

Osim posjeta Kupresu, izaslanstvo središnjice HDZ-a Bosne i Hercegovine danas je posjetilo općine Bosansko Grahovo i Livno gdje su upriličena druženja s članovima Općinskih odbora iz Grahova, Drvara i Glamoča te simpatizerima stranke.

Osim svega nabrojanog, dr. Dragan Čović iskoristio je priliku najaviti i nove aktivnosti Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine koji bi svoj rad trebao nastaviti već koncem mjeseca studenog.

Vrh stranice