Kupres Portal [Arhiva]

Fond za žensko poduzetništvo: Dva projekta idu u Kupres

21.11.2012 15:11, 342 pregleda

U sklopu zajedničkog projekta organizacija "InfoHouse" i "Cure" pod nazivom "Interventni fond za žensko poduzetništvno", odličnom su ocjenom ocijenjeni i među četrnaest projekata odabrani projekti dviju naših sugrađanki. Projekti Smilje Ravančić i Suzane Lozančić odabrani su među četrnaest onih koji će biti financirani od strane Interventnog fonda za žensko poduzetništvo.

- U sklopu ovogodišnjeg ciklusa Interventnog fonda za žensko poduzetništvo, uspjeli smo osigurati 21.550,00 KM koje će biti dodijeljene autoricama četrnaest projektnih ideja., kazala nam je Emina Bečić iz organizacije InfoHouse te dodala sljedeće:

- Sama dodijela sredstava bit će organizirana u okviru događaja "Šesnaest dana aktivizma" o čemu ćemo javnost pravovremeno informirati.

Projekti Smilje Ravančić i Suzane Lozančić, ulaskom u krug četrnaest najboljih, bit će financirani financirani s iznosima po 1.500,00 KM, a projektne ideje koje stoje iza ovih projekata odnose se na proizvodnju domaćih proizvoda sa šumskim plodovima i dekorativno bojenje i ukrašavanje zidova.

Našim sugrađankama čestitamo i želimo im puno uspjeha u provođenju njihovih projekata.

Vrh stranice