Kupres Portal [Arhiva]

Najava prvog kupreškog gospodarskog foruma

18.07.2012 11:26, 327 pregleda

U organizaciji Kluba kupreških studenata, ove će se subote (21. srpnja) u gradskoj vijećnici s početkom u 11 sati, održati prvi gospodarski forum posvećen razvoju Kupresa i kupreškog gospodarstva.  

Kako nam je kazao predsjednik Kluba kupreških studenata Mirko Ćaleta, cilj ovog foruma je predstavljanje uspješnih projekata koji su primjenjeni u općinama Dugopolje, Tomislavgrad i Prozor - Rama, od kojih bi neki bili primjenjivi i u općini Kupres.

- Pozvali smo načelnike općina Dugopolje (Zlatko Ževrnja), Tomislavgrad (Ivan Vukadin), Prozor - Rama (dr. Jozo Ivančević) i Petrijevci (Ivica Zelić) da nam predstave načine i mogućnosti organizacije gospodarstva u njihovim općinama. Naš je cilj pozitivna iskustva i primjere uspješnih projekata iz ovih općina primjeniti u našoj općini na dobrobit svih stanovnika kupreške općine. - istaknuo je Ćaleta.

Iz Kluba kupreških studenata, osim što pozivaju sve gospodarstvenike i predstavnike civilnih udruga s područja općine Kupres, posebno pozivaju mlade da dođu i da se svojim idejama aktivno uključe u rasprave na prvom gospodarskom forumu u organizaciji KKS-a.

Tematski razgovor posvećen održavanju ovog gospodarskog foruma možete poslušati u rubrici PODCAST na web stranicama Kupreškog radija.

Vrh stranice