Kupres Portal [Arhiva]

Peti susreti dobrovoljnih darivatelja krvi: Ćibara dobitnik srebrne plakete

20.06.2012 09:55, 281 pregleda

Povodom 16. lipnja, Svjetskog dana darivatelja krvi, u Gračanici su održani Peti federalni susreti dobrovoljnih darovatelja krvi. Ovom prigodom okupili su se darivatelji iz svih krajeva Federacije na druženju dobrovoljnih darivatelja kako bi primili zaslužena priznanja za svoja humana djela.  

 

Priznanja su dijeljena za 2012. godinu za darovatelje koji su krv darivali 100 i Više puta- Zlatni znak, a za darivanja 50 i više puta, a manje od 100 – priznanje srebrna plaketa. Zlatni znak zaslužilo je 14 darovatelja, a srebrnu plaketu zaslužilo je 140 darovatelja, među kojima je i naš ponosni Kuprešak Ivo Ivković - Ćibara s 51 darivanjem čime je zaslužio srebrnu plaketu kao znak zahvale.  

Nakon svečanosti održana su sportska natjecanja u kojima je Ćibara pokazao zavidan uspjeh i u pojedinačnom natjecanju bacanja kamena s ramena osvojivši 2. mjesto, a kao član ekipe u potezanju konopa 1. mjesto.  

 

Samo druženje je proteklo u veselom druženju darovatelja do kasnih popodnevnih sati uz izvanrednu organizaciju Crvenog Križa općine Gračanica i Federalnog Crvenog križa.  

Crveni križ Kupres

Vrh stranice