Kupres Portal [Arhiva]

Večeras repriza kazališne predstave "Tko režira dramu 21"

05.05.2012 07:09, 280 pregleda

Nakon što su 20. travnja, za vrijeme praizvedbe dramske predstave "Tko režira dramu 21" članovi dramske sekcije kupreške srednje škole dobili zaslužene ovacije publike okupljene u prepunoj velikoj dvorani Hrvatskog doma u Kupresu, isti su se odlučili za repriziranje ovog kazališnog komada i to večeras, s početkom u 20 sati na istom mjestu - u velikoj dvorani Hrvatskog doma.  

 

Inače, broj 21 u nazivu ove predstave simbolizira stoljeće u kojem živimo, a ostatak naziva naše predstave nas podsjeća kako unatoč svim čudima moderne tehnologije i dalje ne znamo tko to upravlja svijetom u kojem živimo!?  

- Naš je cilj da na što upečatljiviji, da ne kažem tragičniji, način predstavimo našim gledateljima u kojem se to smjeru kreće daljnji razvoj našeg društva. - kazala nam je Amela Hajdarević, redateljica i scenaristica ovog kazališnog komada i to uoči same praizvedbe.  

 

Večerašnja repriza dolazi u idealno vrijeme budući da je neradni dan, a sam termin (20 sati) ne ostavlja Vam puno mogućnosti osim da dođete na ovu predstavu te se još jednom uvjerite u kvalitetu i nadahnuće članova dramske sekcije koji su predvođeni svojom profesoricom Majom Mrkonjić.  

/ Foto: Hrvatski dom Kupres

Vrh stranice