Kupres Portal [Arhiva]

Javni poziv za pomoć prilikom povratka u općinu Kupres

06.03.2012 11:08, 259 pregleda

Bosna i Hercegovina Federacija Bosne i Hercegovine Hercegbosanska županija Općina Kupres Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje, katastar, geodetske poslove i civilnu zaštitu Kupres  

Broj: 05-36-1-26/12 Kupres, 27. veljače 2012. godine  

OBAVIJEST  

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje, katastar, geodetske poslove i civilnu zaštitu općine Kupres, obavještava građane općine Kupres da je Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica objavilo Javni poziv III raseljenim osobama u BiH, izbjeglicama iz BiH i povratnicima u FBiH, za podnošenje zahtjeva za rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka na područje općine Kupres.  

Javni poziv ostaje otvoren trideset (30) dana od dana objavljivanja (20.02.2012) u dnevnim novinama i traje do 22. ožujka 2012. godine.  

Kontakt osoba za sve daljne informacije je Marko Ivić (soba br. 9).

  Nadležna Služba općine Kupres objavljuje Javni poziv III na oglasnoj ploči Općine Kupres kako bi potencijalni korisnici blagovremeo podnijeli zahtjev za dodjelu pomoći na adresu:

  Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, Alipašina 41, 71000 Sarajevo, s naznakom „Za javni poziv za dodjelu pomoći za obnovu i rekonstrukciju stambenih jedinica u cilju povratka“.

  Klikom na linkove ispod možete preuzeti sljedeće obrasce:  

1. Obrazac Javnog poziva III. 2. Obrazac za prijavu na Javni poziv III.

  S poštovanjem, Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje, katastar, geodetske poslove i civilnu zaštitu općine Kupres

Vrh stranice