Kupres Portal [Arhiva]

Malo o vremenu na Kupresu

07.02.2009 14:28, 216 pregleda

Prije svega, dozvolite da Vam se ispričam što proteklih nekoliko dana nismo bili u mogućnosti redovno mijenjati sadržaje na našeme portalu. Razlog je naime prilično jednostavan. Pošto sadržaje na ovom WEB portalu uređuju samo dva čovjeka jako je teško biti redovan u izvješćivanju s Kupresa, a pošto sam ovoga puta ja bio spriječen (ispiti na faxu, razumite ljudi! :)), nisam ni mogao mijenjati sadržaje. Nadamo se da će ovakvih situacija ubuduće biti manje te da ćemo još redovitije moći mijenjati sadržaje na našoj WEB stranici.

A sada malo o Kupresu... Kiša i blato nažalost su posljednjih dana uobičajena pojava na Kupreškoj visoravni, a kako stvari stoje, ovakvo vrijeme moglo bi se zadržati sve do sredina sljedećeg tjedna. O tome ima li ili nema snijega je nažalost apsurdno govoriti, a nadati je se da će u noći sa srijede na četvrtak napokon pasti koja pahulja. Naime, informacije o vremenskoj prognozi koje dolaze do nas su prilično oprečne tako da nismo u mogućnosti sa sigurnošću reći što nas to čeka narednih dana. tako iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda doznajemo kako bi već sutra moglo malo "zabijeliti" dok prema internetskoj stranici weatheronline.co.uk čije su prognoze do sada bile prilično pouzdane, snijeg možemo očekivati tek u srijedu odnosno četvrtak. Na nama je samo da čekamo i vidimo tko je u pravu.

Eto, nadamo se da će i taj snijeg napokon pasti pa da opet možemo na skijanje. Skijališta,nažalost ne rade! Na Čajuši ima između 10 cm i 15 cm snijega što je nedovoljno za skijanje, a ukoliko vremenski uvjeti ubuduće budu povoljniji (dovoljno niska temperatura), očekivati je nove količine umjetnog snijega koji će nam omogućiti skijanje.

Vrh stranice