Kupres Portal [Arhiva]

Posljednje pripreme za doček Nove godine

22.12.2011 12:27, 277 pregleda

Posljednje kockice mozaika zvanog organizacija dočeka Nove 2012. godine na središnjem gradskom trgu u Kupresu lagano se slažu. Potrebno definirati još samo nekoliko sitnih detalja i moći ćemo zajamčiti vrhunski provod na sedmom uzastopnom dočeku Nove godine na otvorenom.

Pitate se što smo do sad napravili?! Ono što je učinjeno je sljedeće... Osiguran je vatromet, kvalitetan razglas, te zajamčena bogata ponuda kvalitetne domaće hrane i pića kojeg ćete Vi, dragi naši Kuprešaci, ali i svi naši gosti, moći degustirati po najpovoljnijim cijenama. Za dobru zabavu pobrinuti će se novotravnički bend "The Guilties" sa svojim nezaboravnim interpretacijama zabavnih i rock pjesama. Upravo "The Guiltiese" možete poslušati u video prilogu koji Vam donosimo.

Za kraj, valja nam samo napomenuti kako se i Vi možete pobrinuti za uspješno postavljanje posljednjih kockica mozaika zvanog doček Nove 2012. godine na otvorenom. Kako?! Možete nam pomoći svojim dobrovoljnim novčanim prilozima koje možete uplatiti na sljedeći broj žiro računa:1549995000102703 s naznakom "za doček Nove godine na otvorenom" u Intesa Sanpaolo banci BiH.

Svima koji nam pomognu izražavamo najiskreniju ZAHVALNOST!

Vrh stranice