Kupres Portal [Arhiva]

Najava okruglog stola: Kupres - jučer, danas, sutra...

01.12.2011 20:15, 251 pregleda

Pozivamo predstavnike svih Udruga (nevladinih organizacija), klubova i društava, registriranih u općini Kupres na sudjelovanje u prvom okruglom stolu na temu: KUPRES: JUČER - DANAS - SUTRA, koji će se održati u ponedjeljak, 05. prosinca 2011. godine u vremenu od 11 do 13 sati u zgradi općine Kupres, (vijećnica) soba br. 28.  

Okrugli stol bi trebao pružiti uvid u trenutno stanje u Kupresu kroz programe rada nevladinih organizacija i razjasniti o čemu se treba voditi računa u općini Kupres u svezi poboljšanja življenja svih stanovnika ovoga grada, očuvanja prirode, uređenja okoliša, promidžbe Kupresa i turističke ponude.   Nevladine organizacije će imati priliku u svojim programima prezentirati što mogu učiniti u vlastitoj režiji, u programima za koje su opredjeljeni svojim osnivačkim dokumentima.   Također,sastanak bi trebao pružiti uvid u dosadašnji rad, buduće planove i programe koji će prezentirati predsjednici ili zamjenici predsjednika udruga i udružanja u cilju donošenja zajedničkog zaključka u svezi postizanja samo jednog cilja, boljitka i novog zaokreta u aktivnostima svih nevladinih organizacija. Cilj samo jedan - KUPREŠKA VISORAVAN.  

Uvodničar u Temu: Ivica Lovrić, prof. Govornici: načelnik općine gosp. Stjepan Herceg, svi nazočni predstavnici udruga, udruženja, klubova, omladinskih organizacija...  

Važna napomena: Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici iznose predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja. Ne predstavljaju nužno stavove organizatora okruglog stola.   Organizatori ne postavljaju sudionicima nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja osim onih koji su utvrđeni odlukama OV-a, zakonima HBŽ, F BiH i BiH.  

Organizator okruglog stola je  Udruga branitelja Domovinskog rata HVO podružnica Kupres.

Vrh stranice