Kupres Portal [Arhiva]

Ponovno moguće skijanje na Kupresu

29.01.2009 10:43, 207 pregleda

Premda smo protekla dva tjedna muku mučili s pretoplim i prekišnim vremenom koje nije uobičajeno za ovo doba godine, ipak zadnjih nekoliko dana zima je ipak pokazala da još nije rekla zbogom ovoj godini. Naime, kako vidite prema našoj rubrici "vrijeme", na Kupresu trenutno ima 12-15 cm snijega, a svi koji žele mogu skijati na ski centru Čajuša. Prema informacijama koje se mogu pronaći na WEB stranicama ovog skijališta, na skijalštu trenutno ima od 20 do 40 cm snijega i skijalište je otvoreno!

Kada već govorimo o ovom ski centru imamo za Vas jednu novost koja bi Vas mogla sigurno zanimati. Naime, ovaj ski centar na svoje WEB stranice donio je jednu jako zanimljivu novost, a to je LIVE WEB kamera pomoću koje će te u svakom trenutku moći vidjeti što se to događa na tom ski centru. Sliku s ove WEB kamere možete pogledati na OVOM LINKU!

Pošto govorimo o WEB kamerama, sigurno ste se pitali što je s WEB kamerom iz Kupresa koja ne šalje fotografije već dva do tri dana?! Naime, tehnologija kojom se služimo kako bi Vam slali fotografije iz Kupresa je visoko sofisticirana i na žalost, ne slaže se baš najbolje s niskim temperaturama kojih ovih dana na Kupresu ne nedostaje. Stoga Vam se ovim putem ispričavamo i obećavamo da ćemo problem s WEB kamerom pokušati riješiti u najskorijem mogućem roku.

Vrh stranice