Kupres Portal [Arhiva]

Što (ni)je dogovoreno u Banja Luci: Mišo Relota za Kupreški radio

28.01.2009 18:41, 207 pregleda

Nakon dva dana brojne reakcije na objavljivanje rezultata dogovora predstavnika tri najjače političke stranke u Banjaluci i oprečne stavove su počeli u medijima različito tumačiti i zbunjivati javnost razni politički mešetari stoga smo za gosta izabrali glasnogovornika HDZ-a BiH, gospodina Mišu Relotu.

U ekskluzivnom razgovoru je pojasnio ono o čemu su se dogovorili Čović, Tihić i Dodik a pojasnio je i o čemu se nije govorilo a sad se o tom špekulira.

Relota je najavio i novi sastanak za konac veljače gdje će biti domaćin predsjednik HDZ-a BiH dr.Dragan Čović i potom je pozvao još jednom sve predstavnike političkih stranaka u hrvatskom narodu na suradnju kako bi se još bolje dopunili stavovi hrvatske strane. Nije potrebno i ružno je samo kritizirati radi kritike a ne nuditi nikakve nove predloge.O svemu možete doznati više ukoliko poslušate razgovor u cijelosti što Vam zbog aktualnosti teme toplo preporučamo. Relota je najavio proširenu sjednicu predsjedništva HDZ-a u Sarajevu za 29. Siječnja 2009. godine na kojoj će predsjednik HDZ-a BiiH dr.Dragan Čović detaljno upoznati članove predsjedništva stranke o Ishodu razgovora u Banjaluci. Nakon ovog sastanka će biti upriličena tiskovna konferencija u kojoj će se iznjeti stavovi stranke. Autentičan tekst koji je usaglašen u Banjaluci možete pronaći i na službenim stranicama HDZ-a BiH: www.hdzbih.orgKupreški radio

Vrh stranice