Kupres Portal [Arhiva]

Humanitarni koncert za Mariju: Petak, 28. siječnja, Uskoplje, caffe bar Štala...

24.01.2011 12:16, 330 pregleda

USKOPLJE.net organizira humanitarni koncert zajedno sa grupom No-Limit iz Novog Travnika. Koncert koji će se organizirati ima za cilj skupiti što veću financijsku pomoć za našu sugrađanku Mariju Livajušić koja je zbog bolesti izgubila vid i jedino ga može povratiti operativnim zahvatom koji iznosi 20 000 €. Operativni zahvat će se obaviti u njemačkom gradu Frankfurtu 04. veljače 2011.   Koncert će se održati u petak 28.01.2011. u Caffe baru SALOON - ŠTALA s početkom u 21:00, a kako smo već naveli nastupat će bend iz Novog Travnika "NO-LIMIT".   Uskoplje.net prvenstveno mora zahvaliti bendu No-Limit odnosno članu grupe Tihomiru Fišiću bez kojeg ovog koncerta ne bi bilo zbog toga što su se sami ponudili ovakvom gestom pomoći našoj sugrađanki Mariji Livajušić. Također se moramo zahvaliti Berislavu Zeko zbog toga što je odmah pristao na ovakvu ideju te nam je ustupio svoj lokal caffe bar SALOON, gospodinu Igoru Crnov, vlasniku tiskare Humac koji je o vlastitom trošku donirao tiskanje plakata i pozdravio ovu plemenitu akciju.

 

 

Posebno hvala Sonji Čivčija koja je pomogla oko organiziranja koncerta i koja će zajedno s Martinom Jozić prikupljati novčana sredstva u caffe bar SALOON-u 28.01.2011. (petak). Veliko hvala radio Busovači, radio Rami i radio TNT-u koji su pristali pratiti ovu akciju te se iskreno nadaju da će odaziv biti velik.  

I ovaj put pozivamo sve ljude iz Uskoplja, Bugojna, Rame, Kupresa, Livna, Viteza, Nove Bile, Travnika, Tomislavgrada i svih ostalih gradova u Srednjoj Bosni i šire da se odazovu ovom humanom koncertu svojim dolaskom i financijskom pomoći, a prvenstveno da pokažemo Mariji kako stojimo iza nje bodreći je do kraja u novoj pobjedi ove opake bolesti.

 

/ Uskoplje.net

Vrh stranice