Kupres Portal [Arhiva]

Sve je spremno za najluđu noć u godini

31.12.2010 14:39, 259 pregleda

Sve je spremno za najluđu noć u godini... Kratak je rezime stanja na Kupresu. I ove godine, šestu godinu za redom, Kuprešaci i njihovi gosti moći će dočekati Novu godinu na otvorenom. Kao i svake godine, organizatori su pripremili bogat program, a sve je počelo već u podne dočekivanjem "dječje" Nove godine. Na trgu se okupilo nekoliko stotina roditelja i djece što je odlična uvertira u večerašnji "veliki" doček na kupreškom gradskom trgu.

 

 

Orgtanizatori i ove godine očekuju velik broj gostiju koji će se okupiti na kupreškom gradskom trgu, a za zabavu će se pobrinuti već poznati bend "Afrodita" koji su nas zabavljali na dočecima 2007., 2008., i 2009. godine. Naravno, doček ne bi bio potpun da Novu godinu ne pozdravimo vatrometom pa su se, unatoč poteškoćama, organizatori pobrinuli i za to.

 

 

U ime organizatora (Kupreška udruga mladih, Ured turističke zajednice HBŽ i Kupreški radio), zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da zajedno sa svojim gostima dočekamo Novu godinu. Nadamo se da će zajedno s recesijskom 2010. godinom, otići i sve naše nedaće, problemi i brige koje su nas morile proteklih godina i da ćemo s novom godinom konačno koračiti u bolju budućnost.

 

Vrh stranice