Kupres Portal [Arhiva]

Njih smo izabrali: Imena zastupnika u Skupštini HBŽ

30.11.2010 14:00, 309 pregleda

Prema evidenciji tajnika Skupštine HBŽ, gospodina Zdravka Šarca, u ovom (novom) sazivu Skupštine bit će 10 zastupnika koji su imali zastupnički mandat i u prošlom sazivu Skupštine... Evo tko će nas predstavljati ( mi smo ih izabarali!) u Skupštini HBŽ u naredne četiri godine: Sutra (srijeda, 1. prosinac) će se u dvorani Županijske skupštine u Tomislavgradu, s početkom u 11 sati, održati konstituirajuća Skupština novog saziva HBŽ. Na Dnevnom redu su: Izvješće predsjedatelja Skupštine o rezultatima izbora 2010. godine, za Skupštinu Hercegbosanske županije i Davanje svečane prisege i uručivanje certifikata-uvjerenja o zastupničkom mandatu. Središnje izborno povjerenstvo donijelo je Odluku o potvrđivanju zastupnika na općim izborima u B i H 2010. godine.

Donosima popis zastupnika u Skupštinu HBŽ:

Boris Barun Stipe Barun Dinko Barać Ivica Bodulušić Ivan Cikojević Ivica Čičak Petar Gelo Hikmet Hodžić Darko Horvat Jelena Knez Perić Branko Krišto Ivan Krstanović Ivica Matković Slaviša Mihajlović Ivica Pašalić-Lhotak Stipo Pelivan Josip Perić Drago Puzigaća Nediljko Rimac Drago Stanić Mislav Sučić Jasenko Tufekčić Ilija Šljivić Krunoslav Vrdoljak i Vlatko Zrilić

Prema evidenciji tajnika Skupštine HBŽ, gospodina Zdravka Šarca, u ovom (novom) sazivu Skupštine bit će 10 zastupnika koji su imali zastupnički mandat i u prošlom sazivu Skupštine.

/ Tomislavcity.com

Vrh stranice