Kupres Portal [Arhiva]

Otvoren četvrti kupreški sajam knjiga

16.09.2010 09:12, 242 pregleda

U sklopu obilježavanja Dana općine Kupres jučer je otvoren tradicionalni četvrti sajam knjiga kojeg organizira Hrvatski dom iz Kupresa. Ovogodišnja izložba knjiga okupila je pet velikih hrvatskih izdavača koji će se kupreškoj čitateljskoj publici predstaviti s više od tisuću naslova.

Kako nam je rekao Ante Čičak, ravnatelj Hrvatskog doma, cilj ovogodišnjeg sajma nije bio predstaviti što veći broj izdavača, nego je cilj bio reducirati broj izdavača na one čiji su naslovi najkvalitetniji i najčitaniji. Osnovni kriterij pri izboru izdavača bile su top liste najčitanijih naslova iz publicistike i beletristike, a najčitaniji naslovi i njihovi izdavači su pozvani upravo na ovaj sajam.

Također, Ante Čičak nam je najavio kako će gradska knjižnica koja djeluje u sklopu Hrvatskog doma, zahvaljujući donaciji Vlade Republike Hrvatske, obnoviti svoj fond knjiga kupnjom brojnih naslova koji će biti dostupni na sajmu.

Među mnogobrojnim naslovima sigurno svatko od nas može pronaći nešto za svoju dušu, a svakako vrijedi posjetiti sajam i vidjeti što to nude najbolji hrvatski izdavači.

Sajam je otvoren svakim radnim danom od 08 do 18 sati, a najbolja pozivnica svima Vama je akcijska cijena knjiga čija je kupnja na ovom sajmu povoljnija nego ikad.

Vrh stranice