Kupres Portal [Arhiva]

Čak četiri ekipe na pripemama na Čajuši

03.08.2010 11:10, 402 pregleda

Sportsko rekreacijski centar Adria SKI definitivno postaje omiljeni centar za pripreme i odmor sportskih ekipa. Dojam je to stečen nakon današnjeg posjeta Čajuši gdje nas je dočekala prava mala gužva. Ta „gužva“ uzrokovana je boravkom na pripremama čak četiriju ekipa, a posebno veseli činjenica da su među njima dvije rukometne momčadi, HRK Izviđač iz Ljubuškog i ŽRK Zagorje iz Slovenije. Upravo činjenica da je ovaj slovenski rukometni prvoligaš za svoje kondicijske pripreme izabrao centar Adria SKI, a ne neki od brojnih slovenskih centara, govori u prilog činjenici da su uvjeti na Kupresu fantastični.

 

 

Da su svi pristigli gosti zadovoljni potvrdio nam je i domaćin, direktor SRC Adria SKI Tomislav Bagarić koji nam je najavio skoro proširenje sportskih kapaciteta, terena i dvorana u sklopu ovog centra kako bi se zadovoljila sve veća potražnja za pripremama upravo u ovom centru.

 

– Najveći nam je problem nedostatak adekvatne sportske dvorane i dodatnog nogometnog terena zbog čega smo morali odbiti barem pet ili šest sportskih ekipa ovo ljeto. Unatoč činjenici da naš hotel može primiti toliki broj gostiju, ne možemo im ponuditi adekvatan broj termina na postojećim kapacitetima zbog čega je naš sljedeći korak izgradnja novih kapaciteta kako bi naši gosti bili još zadovoljniji. – rekao nam je Tomislav Bagarić, direktor SRC Adria SKI.

 

Zadovoljstvo uvjetima rada na Čajuši potvrdili su nam i treneri dviju nogometnih ekipa koje se trenutno pripremaju na Kupresu. Trener NK Lučkog Dražen Biškup, pohvalno se izrazio stanjem koje su njegovi nogometaši već drugu godinu za redom zatekli na Čajuši.

 

- Prošle sezone u 2. HNL završili smo kao trećeplasirana momčad stoga, da bi ponovili ili dodatno popravili svoje rezultate, nužno je momčad pripremiti u najboljim mogućim uvjetima i mislimo da Adria SKI upravo to pruža.

 

Suparnici na terenu, prijatelji na pripremama: treneri Dražen Biškup i Mario Ćutuk

 

Slično razmišlja i Mario Ćutuk, trener NK Dugopolja, momčadi koja je poznata po možda i najljepšem stadionu u Republici Hrvatskoj i koja je od ove sezone novopečeni drugoligaš: 

 

- Naše ambicije su vezane isključivo uz opstanak u Drugoj hrvatskoj nogometnoj ligi, ali to ne znači da naše pripreme ne moraju biti na visokoj razini. Naprotiv! Veoma je važno da i moji nogometaši imaju najbolji mogući tretman, a naši prvi rezultati će pokazati koliko su naše pripreme bile uspješne. 

 

„Gužva“ na Adria SKI samo je potvrda uspješnog rada menadžmenta ovog sporstko rekreacijskog centra, ali i smjernica kojom bi se trebao razvijati kupreški ljetni turizam u budućnosti.

 

Vrh stranice