Kupres Portal [Arhiva]

Sedma smotra okućnica, vrtova i balkona na Kupresu

25.07.2010 15:08, 241 pregleda

U organizaciji kupreške podružnice Turističke zajednice Hercegbosanske županije, Općine Kupres i Kupreškog radija, u četvrtak, 22. srpnja održana je tradicionalna sedma Smotra najljepše uređene okućnice, vrta i balkona čija je domaćica bila prošlogodišnja pobjednica, Nevenka Herceg.

Ova tradicionalna manifestacija dokaz je koliko su Kuprešaci privrženi majci prirodi i koliko im je stalo do uređenja njihovog okoliša, a u prilog tome govori i činjenica da se ove godine na manifestaciju prijavilo njih dvadesetak. Premda pobjednik može biti samo jedan, organizatori su se ipak potrudili da se svi sudionici ove predivne smotre nagrade makar i simboličnim nagradama, a titula najboljeg ove je godine zasluženo pripala Anti Mihaljeviću.

Osim posebnog priznanja za najljepšu okućnicu, slična priznanja su dodijeljena vlasnicima najljepših detalja, Ljubici Krstanović, Mariji Radoš i Mili Ivić, a priznanje za najljepši balkon dobila je Mara Jurič.

Na kraju, pošto ova predivna manifestacija ne bi mogla biti održana da nije bilo njenih sponzora, njen pokretač Jozo Ivić zahvaljuje se svima koji su na bilo koji način pomogli organiziranju ovogodišnje manifestacije. Između ostalih to su: Općina Kupres (generalni pokrovitelj), Gajevine Dušići, PP Kupreško polje d.o.o., TG Mizić, Kupreška mljekara, Eko Flora Kupres, mesnica Bistrica, restoran i slastičarna Kraljica, hotel Maestral, hotel Adria SKI, foto Ćibara te Stipo Radić - Cicko.

Svim sponzorima su uručene zahvalnice, a svoje zahvale su zaslužili i Kupreški radio te Kupresportal.com kao medijski pokrovitelji ovogodišnje manifestacije.

Fotogaleriju sudionika ovogodišnje smotre možete pogledati klikom OVDJE!

Vrh stranice