Kupres Portal [Arhiva]

Od petka Kupres bogatiji za još jedan ski centar

26.11.2008 20:25, 224 pregleda

Već dvije godine traju radovi na izgradnji novog ski centra na Kupresu i upravo ovih dana posao se privodi kraju. Ski centar Stožer-Vrana je već od prije poznat ljubiteljima skijanja na Kupresu. Nalazi se svega kilometar i pol od središta grada, a pruža pravi užitak skijašima jer raspolaže s odličnim stazama i većom visinskom razlikom nego Adria Ski.

Uz vučnice tu je i ugostiteljski objekt „Kupreška kuća“ koji je uređen u potpunosti u planinskom stilu i bit će to pravo mjesto za okrjepu skijašima. „Kupreška kuća“ će u petak biti mjesto gdje će biti upriličena svečanost otvaranja skijališta i njegov blagosov. Ski centar Stožer-Vrana otvorit će Načelnik općine Kupres, Stjepan Herceg uz nazočnost brojnih uzvanika s prostora općine Kupres.

Svoj dolazak su najavili i brojni gosti iz susjedne Republike Hrvatske te mnogi drugi. Više o samom ski centru doznajte u programu Kupreškog radija u petak od 13 sati u posebnoj emisiji u kojoj ćemo razgovarati s vlasnicima ski centra i brojnim gostima.

Domaćin Zoran Turalija poziva sve ljude dobre volje na taj dan da dođu uživati na snijegu jer će ski liftovi taj dan raditi besplatno, a bit će prilika i za okrjepu. Svi ste dobrodošli!

Josip Ivić Rašo

Vrh stranice