Kupres Portal [Arhiva]

Postavljen video zapis "Strljanica 2010."

16.07.2010 12:07, 239 pregleda

Poštovani posjetitelji drago nam je informirati Vas kako je završen video materijal ovogodišnje "Strljanice" koji možete pogledati na službenim stranicama manifestacije, www.dankosidbe.com koje su od ove godine pokrenute od strane Kupres Portala i Kupreškog Radija pod poveznicom "Video" u glavnom izborniku za sve one koji su možda propustili ovogodišnju manifestaciju. 

Video smo morali obraditi i "isjeći" u 3 djela, kosidbu, konjičke utrke i ostala sportska natjecanja zbog veličine datoteka. Za gledanje videa morate imati instaliran Flash Player u Vašem pregledniku.

Isto tako ovim vas putem informiramo kako je video zapis u obliku DVD-a kojega možete pregledavati na vašim DVD uređajima ili računalima u prodaji i kako ga već sada možete naručiti na telefon:

+387 (0) 63 331 709 (Foto Video Studio Ćibara) CIJENA: 15 KM

Još jednom valja spomenuti kako smo od ove godine po prvi puta uz zvuk radili i video prijenos manifestacije koji je pregledan više od 1000 puta a na sam dan manifestacije u jednom trenutku ga je pratilo 350 osoba. Do iduće manifestacije ćemo pokušati "naoružati se" još boljom opremom i ovaj prijenos učiniti još kvalitetnijim za što ćemo trebati i novčanu pomoć svih dobrih ljudi. Hvala Vam svima koji ste nas podržali u ovo jideji kao i poduzeću "Global Internet" (Perici Dujmoviću) iz Novog Travnika bez kojih ovo ne bi mogli ni sanjati, te O.O. "Dan Kosidbe 2010." koji su pokrovitelji kako web projekta tako i prijenosa.

Ivan Lozić, , Ivan Klišanin, Zvonko Sučić, Stipe Galić, Mario Gašpar.

Tomislav Perković

Vrh stranice