Kupres Portal [Arhiva]

Djevojku iz Kupresa opljačkala sedmorica cestovnih razbojnika

15.06.2010 05:25, 223 pregleda

Jelena L., 19-godišnjakinja iz Kupresa, prekjučer oko 3 sata bila je žrtvom sedmorice cestovnih razbojnika pri povratku iz njemačkog Muenchena na benzinskoj postaji Ine, između Macelja i Zagreba. Samo što je izašla iz Globtourova autobusa, koji na tome mjestu pravi petnaestominutnu stanku, i otišla u WC u sklopu te crpke, našla se u obruču sedmorice koja su joj ponudila igru ‘šibicarenja’, a nakon što je ih je odbila, bila je orobljena.

Primorali su je dati 400 eura, koliko je i imala kod sebe, pa pobjegli. O preživljenoj pljački i šoku odmah je rekla vozačima autobusa Ivanu M. i Stipi Z., koji se, kako kažu u oštećenoj obitelji, gotovo nisu ni osvrnuli na sve to, nego su samo nastavili put kao da se ništa nije dogodilo.

- Nisi zvali ni policiju. To pogotovo što nije prvi put da se na tome mjestu događaju cestovna razbojstva. Ako već staju na opasnim mjestima, moraju i odgovarati za putnike i njihovu imovinu. Putnike prethodno nisu ni upozorili. Pravdaju se da su nemoćni bilo što učiniti u takvim situacijama - žestili su se iz oštećene obitelji. / Večernji.ba

Vrh stranice