Kupres Portal [Arhiva]

Druženje hrvatskih WEB portala u Rami

05.06.2010 21:38, 266 pregleda

Danas je, u organizaciji udruge Rama-Prozor.info i istoimenog WEB portala održano prvo druženje vlasnika i urednika hrvatskih WEB portala u Bosni i Hercegovini. Tako smo danas napokon imali priliku upoznati svoje kolege iz svih krajeva BiH, razmijeniti iskustva, ali i vidjeti predivan ramski krajolik.

Iz Kupresa se u Ramu uputila četveročlana delegacija (Stipe Galić i Tomislav Perković u ime Kupreškog radija te Ivan Klišanin i u ime Kupresportala) gdje su nas dočekali ljubazni domaćini iz udruge i portala Rama-Prozor.info koji su nas ugostili te nam predstavili sav kulturni, turistički i gospodarski potencijal Rame.

Ovom smo prilikom, zajedno s dvadesetak svojih kolega iz Poskoka, Bljeska, LjPortala, Hercegbosne, Večernjeg lista, Dnevnog lista, Novine-Online portala itd., obišli brojne ramske znamenitosti, a više o svemu ćete moći pročitati već sutra za kada pripremamo opsežnu reportažu.

Do tada Vam predstavljamo FOTOGALERIJU današnjeg susreta, a također valja naglasiti da sličan, ali nešto opsežniji susret planiramo i u Kupresu već za nešto više od mjesec dana, odnosno 10. ili 11. srpnja.

Posebno se zahvaljujemo našim današnjim domaćinima iz portala Rama-Prozor.info koji su nam omogućili ovaj nezaboravni susret.

Vrh stranice