Kupres Portal [Arhiva]

Novo WEB "ruho" Hercegbosanskih šuma

04.06.2010 12:51, 212 pregleda

Ovih dana su službene stranice HB Šuma dobile novo ruho na internetu, tj. Stranice su novo-dizajnirane. Kako i priliči brendu poduzeća, osnovna boja je maslinasto-zelena. Radi se tri-kolumnom fiksnoj strukturi dizajna za zaglavljem koji u sebi izmjenjuje fotografije prirodnih znamenitosti i prostora naše županije.

S desne strane u zaglavlju moguće je pristupiti pojedinim organizacijama-regijama koje nas vode na dio web sjedišta posvećenog pojedinim gradovima i njihovim jedinicama iz županije.

Na web stranici se svakodnevno ažuriraju vijesti, natječaji i obavijesti kako usko vezane za poduzeće tako one vezane za šumarstvo i struku. Glavni izbornik je padajući izbornik a nalazi se ispod zaglavlja koji nam osigurava efikasnu navigaciju primarnim djelovima sjedišta. Uz kompletne informacije o poduzeću, djelatnosti... na stranici možete pregledati i neke od foto galerija od kojih su većina autori sami djelatnici poduzeća. Od Ivana Klišanina, inače dipl. inf. i djelatnika zaduženog za informatičke djelatnosti HB Šuma doznajemo da trenutno obavlja obuku djelatnika koji će sami uređivati dijelove stranica vezane za njihove sektore kao i objavu sadržaja u CMS sustavu (sustavu za održavanje) SmartCMS kojega smo Ivan i moja malenkost radili više od 6 mjeseci i koju koristi većina naših klijenata (Pehar, Radio Herceg Bosne, Kupreški radio, Auto Moto Klub Rama, Eko Klik Kiseljak, Župa Suho Polje Kupres, Radio Rama, Ski Stožer Vrana i mnogi drugi) pri čemu smo fokus stavili na jednostavnost upotrebe ljudima čak i sa vrlo malim informatičkim znanjem a s druge strane mogućnošću proširenja i neograničenosti sustava individualnim potrebama. Stranice možete pregledati na www.hbsume.ba

Tomi

Vrh stranice