Kupres Portal [Arhiva]

Ski centar Čajuša spreman za skijaše

29.12.2008 15:20, 251 pregleda

Uz sve obaveze koje smo danas imali, ipak smo pronašli nešto vremena da posjetimo skijalište na Čajuši te hotel Adria Ski. Slika koja nas je tamo zatekla ugodno nas je iznenadila. Naime, tamo se skija na veliko. Na parkiralištu smo jedva pronašli mjesto za svoj automobil, a u redu za vučnice čeka se i po petnaest minuta.

Na samom skijalištu smo zatekli i Tomislava Bagarića, direktora hotela koji nam je kazao kako si svi kapaciteti hotela u potpunosti ispunjeni sve do 10. siječnja, a također nam je kazao kako je trenutna visina snijega na skijalištu oko 30 cm.

Budući da trenutno radi samo dvosjedna vučnica, skijalište ne radi punim kapacitetom, ali prema riječima gospodina Baragića, najkasnije od Nove godine bi trebala proraditi i velika četverosjedna vučnica te sve skijaške staze.

Podsjećamo, ove godine ski centar Čajuša ima sustav umjetnog zasnježivanja staza stoga se ne morate brinuti kakva će biti zima jer dovoljne su samo temperature oko 0°C i sustav je u mogućnosti nadoknaditi nedostatak snijega.

Tomi i

Vrh stranice