Kupres Portal [Arhiva]

Odgođena akcija čišćenja magistralnog puta

20.05.2010 13:06, 239 pregleda

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta (iznimno niske temperature i kiše), akcija čišćenja magistralnog puta M-16 od Kupreških vrata do Poganca koju su zajednički organizirali kupreški maturanti i Mladež HDZ-a 1990 je ODGOĐENA. Novi datum održavanja akcije utvrdit će se naknadno, a prognoza vremena ne obećava mnogo.

Da se u našem gradu ipak nešto događa pokazuje i ova akcija koja je već druga slična u samo nekoliko dana. Podsjećamo, prije desetak dana Mladež HDZ-a BiH je organizirala akciju sadnje cvijeća na središnjem gradskom trgu u Kupresu, a doznajemo da sličnu akciju vezanu za kružni tok kod crkve sv. Obitelji planira i "KUM".

U trenucima kad je ovo objavljeno, u Kupresu temperatura zraka iznosi jako neugodnih 5°C što više priliči mjesecu studenom nego svibnju. Ipak, meteorolozi najavljuju krajem vikenda smirivanje vremenskih neprilika i lagano zatopljenje.

Usput, valja spomenuti kako zbog neočekivano niskih temperatura velike probleme imaju i kupreški poljoprivrednici čiji usjevi još uvijek čekaju ljepše i toplije dane.

Vrh stranice