Kupres Portal [Arhiva]

Prvi turisti stigli u Kupres

26.12.2008 16:42, 179 pregleda

Pošto nas do Nove godine dijeli nepunih tjedan dana u naš mali gradić pohrlile su stotine turista iz Dalmacije, Hercegovine i drugih krajeva Lijepe naše. Po gradu se mogu vidjeti brojni automobili HR registarskih oznaka, a brojni su i oni čije su registarske oznake iz Njemačke, Austrije, Švicarske itd. Pošto je već na veliko poznat doček Nove godine na otvorenom u Kupresu, očekivati je ovih dana još veće povećanje broja turista u Kupresu

To da su ovih dana kupreški kafići ne moramo niti napominjati, međutim gosti koji ih pune ovih dana dobrim dijelom nisu iz Kupresa. Uglavnom su to Dalmatinci i Hercegovci, a primjetan je broj onih koji dolaze iz Zagreba, Osijeka, Rijeke... Čini se kako je globalna financijska kriza učinila svoje te je turiste iz središnjeg dijela Hrvatske koji su inače skloniji putovati u Sloveniju, Austriju, Švicarsku ili Italiju, namamila u inače jeftinije turističke destinacije kao što je Kupres.

Nadamo se da će svi posjetitelji Kupresa iz našeg gradića povući lijepe uspomene na ovogodišnje zimske blagdane i da će se i dogodine sa zadovoljstvom vratiti u Kupres.

Vrh stranice