Kupres Portal [Arhiva]

Načelnik općine primio članove "Kupreške udruge mladih"

21.04.2010 17:02, 263 pregleda

Načelnik općine Kupres Stjepan Herceg, primio je danas popodne peteročlano izaslanstvo novoosnovane "Kupreške udruge mladih". U ime Udruge kod načelnika su gostovali potpredsjednica Ana Šarić, tajnik Slaven Malikanović, članovi Upravnog odbora, Jure Herceg i Ivan Ravančić te glasnogovornik Udruge .

Na sastanku su utvrđene brojne točke buduće suradnje "Kupreške udruge mladih" s općinskim poglavarstvom naše općine. Osim nekih općenitih ciljeva, istaknuti su i brojni konkretni ciljevi na kojima će surađivati "Kupreška udruga mladih" i Općina Kupres. Između ostalih, istaknut je problem nepostojanja adekvatnih prostorija za rad Udruge i druženje mladih te su na sastanku izneseni neki konkretni prijedlozi o budućim koracima u smjeru rješavanja tog problema. Također, predložena je i ideja sudjelovanja Udruge u kreiranju izmjena i dopuna Pravilnika o dodjeljivanju stipendija u kojima bi članovi ove Udruge mogli aktivno sudjelovati u kreiranju načina izbora budućih stipendista.

Na kraju sastanka načelnik je izrazio zadovoljstvo inicijativama koje mu je Udruga predstavila, dok su članovi Udruge izrazili zadovoljstvo načelnikovom potporom u radu Udruge. Valja naglasiti da je Načelnik održao svoje obećanje dano na Utemeljiteljskoj skupštini te pristao u potpunosti snijeti troškove sudske registracije te upisa "Kupreške udruge mladih" u Registar udruga građana. Tako bi već za koji dan mogli imati registriranu i legalnu udrugu punu mladih, ambicioznih i sposobnih ljudi koji bi svojim radom doprinijeli razvoju naše općine.

Vrh stranice