Kupres Portal [Arhiva]

Upis đaka u osnovnu školu

20.04.2010 08:34, 263 pregleda

Obavještavamo roditelje i skrbnike djece dorasle za upis u prvi razred osnovnog obrazovanja u školskoj 2010./2011. godini, koja stalno borave na području općine Kupres, da su u utorak, 27. travnja obavezni dovesti djecu radi upisa i utvrđivanja psihofizičkog stanja dovesti u prostorije Osnovne škole fra Miroslava Džaje (Splitska b.b.).

Povjerenstvo će obavljati pregled radi upisa djece u prvi razred, koja će do 01. prosinca tekuće godine imati navršenih šest godina života, a radi izbjegavanja gužve upis će se vršiti abecednim redom i to: djeca čije prezime počinje slovima od A do M bit će upisivana od 10 sati do 12 sati, a djeca čije prezime počinje slovima od N do Ž bit će upisivana od 12 sati do 14 sati.

Ukoliko je Vaše dijete na bolničkom liječenju ili rehabilitaciji u nekoj drugoj zdravstvenoj organizaciji dužni ste donijeti potvrdu komisiji koja utvrđuje psihofizičko stanje djeteta. Roditelji ili skrbnici djece koja su bila obuhvaćena predškolskim odgojem, zdravstvenim, rehabilitacijskim ili socijalnim postupkom dužni su prikupiti dokumentaciju i donijeti na uvid Povjerenstvu. Također, nužno je donijeti i djetetov rodni list s upisanim JMBG-om.

Roditelji i skrbnici koji se ogluše na ovu obavijest snositi će zakonske posljedice.

Djeca koja su prošle godine bila na psihofizičkom pregledu za upis u prvi razred osnovne škole, a nisu se upisali zbog nedoraslosti ili nekih drugih razloga ne trebaju ponovno dolaziti na pregled radi upisa u osnovnu školu jer je taj pregled već učinjen.

/ OŠ fra Miroslava Džaje

Vrh stranice