Kupres Portal [Arhiva]

Nacrt strategije komuniciranja općine Kupres s građanima i javnostima - POZIV

07.04.2010 11:31, 239 pregleda

Dragi Kuprešaci, u tijeku je rok za Vaše prijedloge i sugestije vezane za Nacrt strategije komuniciranja općine Kupres s građanima i javnostima koji je javnosti predstavljen na javnoj raspravi održanoj 17. ožujka 2010. godine u zgradi Općine Kupres. Cjelokupan dokument Nacrta strategije možete pogledati OVDJE, a svoje prijedloge možete dostaviti do petka, 16. travnja 2010. godine u info sali u zgradi Općine.

Ova strategija predstavlja temeljni dokument razvoja interne i eksterne komunikacije u Općini Kupres i svima nama je veoma zanimljiva iz razloga što će se svako naše buduće pristupanje upravnim organima naše Općine temeljiti upravo na ovom dokumentu. U izradi i evaluaciji ovog dokumenta sudjelovali su i građani te predstavnici medija, a njihov cilj je bio svojim sugestijama poboljšati Nacrt dokumenta koji će biti predložen na usvajanje na sljedećoj sjednici Općinskog vijeća.

Pozivamo sve građane naše općine da pregledaju ovaj dokument te svojim prijedlozima i sugestijama sudjeluju u kreiranju konačne verzije ove veoma važne strategije za budući rad naše općinske administracije.

Dokument Nacrta strategije komuniciranja općine Kupres s građanima i javnostima možete preuzeti klikom na ---> OVAJ <--- link u obliku PDF dokumenta.

Vrh stranice