Kupres Portal [Arhiva]

Otvorena rasprava na Forumu

21.02.2010 14:02, 239 pregleda

Dragi naši posjetitelji, zbog jednog manjeg broja naših posjetitelja koji na neprimjeren način koriste našu rubriku "Pozdravi" te kroz nju u javnosti objavljuju poruke neprimjerenog sadržaja, bili smo primorani te poruke ukloniti. Međutim, sve te poruke možete pročitati u našoj novootvorenoj RASPRAVI na Forumu u kojoj možete sudjelovati.

Pozivamo sve naše posjetitelje koji žele kritizirati ili na bilo koji drugi način komentirati aktualno društveno-političko stanje u Kupresu da za to ubuduće koriste naš Forum. Jedini uvjet sudjelovanja u raspravi na Forumu je prethodna registracija na istom koju možete napraviti klikom OVDJE.

Naša rubrika Pozdravi u kojoj ste do sada imali priliku u budućnosti će biti otvorena samo za svoju primarnu namjenu, pozdravljanje, i sve poruke koje budu neprimjerene osnovnoj namjeni rubrike bit će uklonjene bez upozorenja.

Molimo Vas, dragi naši posjetitelji, da prije korištenja Foruma pročitate PRAVILA I UVJETE KORIŠTENJA FORUMA kako bi izbjegli eventualne neželjene posljedice zbog neodgovornog plasiranja neprovjerenih informacija u javnosti.

Također Vas molimo da sve kritike, pohvale, primjedbe ili druge sugestije objavite na našem Forumu u TEMI predviđenoj za to.

Vrh stranice