Kupres Portal [Arhiva]

Vandali oštetili info pano turističke zajednice u Kupresu

02.09.2009 00:19, 337 pregleda

Prije godinu i pol dana postavljeni info pano turističke zajednice Hercegbosanske županije u kupreškom parku koji prikazuje svu raznolikost kulturne i prirodne baštine kupreškog kraja nažalost je osjetio ruku vandala. Naime, proteklih dana je nepoznati počinitelj ili više njih je kamenjem ili nekim sličnim predmetom oštetio oglasni pano turističke zajednice.

Oštećenje na kupreškom info panou

Podsjećamo, oglasni panoi turističke zajednice HBŽ postavljeni su u travnju prošle godine u gradovima širom naše županije, a nažalost, većina njih je stradala od napada vandala. Premda je kupreški pano najduže "izdržao", čini se da su ovog puta vandali ipak bili uporniji. Pano je oštećen na dva mjesta, s prednje i sa stražnje strane te je doživio sudbinu panoa iz Livna i Tomislavgrada.

Sudbina livanjskih i duvanjskih panoa bila je ista

Budući da je ovaj info pano uvelike doprinosio kulturnom i turističkom životu našeg grada smatramo da je važno da se počinitelj ovog čina otkrije i sankcionira. Također, apeliramo da svi koji nešto znaju o ovom vandalizmu da to i prijave policiji. Danas je to bio pano, a sutra bi, na žalost, mogla biti nečija glava.

Vrh stranice