Kupres Portal [Arhiva]

Priopćenje za javnost Općinskog Vijeća i protokol pogreba don Dominika Stojanovića

23.07.2009 08:37, 261 pregleda

S osjećajem tuge i velikog gubitka obavještavamo sve prijatelje i poznanike da je naš župnik don Dominik Stojanović blago u Gospodinu preminuo u srijedu 22. srpnja 2009. godine u 71. godini života. Komemorativni skup održat će se 24. srpnja 2009. godine u 13 sati u Domu kulture u Kupresu i bit će otvoren za sve građane koji se na taj način žele oprostiti s velečasnim Dominikom.

Misa zadušnica započet će u 14 sati u crkvi Svete Obitelji, a nakon toga pogrebna povorka krenut će pješice kroz grad na mjesno groblje Čerdačica gdje će se održati pokop. Molimo sve građane koji nisu u mogućnosti pješice otići do groblja da to učine ranije s autima, jer će prometovanje za vrijeme pogrebnog obreda biti obustavljeno.

Općinski načelnik Općine Kupres, Stjepan Herceg donio je odluku da se petak 24. srpnja 2009. godine proglasi Danom žalosti za područje Općine Kupres.

Prema želji pokojnog velečasnog Dominika molimo sve građane koji su u namjeri kupovati vijence ili cvijeće, da novac za tu namjenu prilože u označene kutije u Crkvi koji će se koristiti za izgradnji crkve Svete Obitelji. Obavještavamo također sve građane koji se osobno žele pomoliti i oprostiti od velečasnog Dominika da će lijes s njegovim posmrtnim ostatcima biti izložen u crkvi Svete Obitelji u četvrtak 23. srpnja ove godine od 09 do 19 sati i u petak 24. sršnja od 09 do 14 sati. Općinsko vijeće Kupres

Vrh stranice