Kupres Portal [Arhiva]

U tijeku završni radovi na izgradnji kružnog toka pored Bazilike

15.07.2009 14:13, 382 pregleda

Djelatnici "Livno putova" danas su napokon započeli s izvođenjem završnih radova na izgradnji kružnog toka pored bazilike Svete Obitelji u Kupresu. Trenutno se radi na asfaltiranju, a osim asfaltiranja potrebno je dodati samo propisanu signalizaciju te rasvjetne elemente.

Podsjećamo, radovi na izgradnji kružnog toka su započeli 04. lipnja i premda je rok izvođenja bio mjesec dana, radovi su ipak produženi dodatnih desetak dana.

Investitor ovog projekta je Federalna Uprava za ceste pri Ministarstvu prometa i veza Federacije Bosne i Hercegovine, a vrijednost projekta se procjenjuje na otprilike 480.000 konvertibilnih maraka.

Usporedno s izgradnjom kružnog toka, "Livno putovi" su radili i na asfaltiranju nekih kupreških ulica. Tako su radovi na asfaltiranju u Ulici Blajburških žrtava došli do posljednje faze gdje je potrebno još samo položiti asfalt. Predviđa se da je ova investicija teška približno 50.000 konvertibilnih maraka, a radove su zajednički financirali općina Kupres te stanovnici ulice.

Vrh stranice