Kupres Portal [Arhiva]

Stižu li nam sunčaniji dani?

03.06.2009 14:46, 273 pregleda

Danas je, nakon tri kišna dana, na nebu iznad Kupresa napokon zasjalo sunce. Doduše, ne možemo se pohvaliti da je cijeli dan bio sunčan ali možemo reći da je vrijeme u svakom slučaju ljepše nego u protekla tri dana. Za Vas smo danas odlučili istražiti kakvo nas to vrijeme čeka u sljedeća dva tjedna?!

Naime, isti zadatak danas je imala i ekipa koja kroji program Kupreškog radija u čijem je eteru gostovao ugledni bosanskohercegovački klimatolog Ivica Majstorović. Prema prognozama koje nam je on iznio cijeli šesti mjesec bit će topal ali i nestabilan. Osobito se ta bestabilnost treba očitovati do nedjelje do kada još uvijek možemo očekivati kišu i pljuskove. Međutim, nakon nedjelje možemo očekivati poboljšanje vremenskih prilika. Gotovo istu vremensku prognozu donosi nam i meteorološki WEB servis AccuWeather.com koji u svojim vremenskim predviđanjima donosi i približne vrijednosti temperatura koje bi nas trebale očekivati u sljedećih petnaest dana.

Tko će biti precizniji i kakvo će vrijeme uistinu biti, to nitko ne zna! Na nama je samo da se strpimo i pričekamo toplije ljetne dane!

Vrh stranice