Kupres Portal [Arhiva]

Kupreški Taekwondo klub nastupio na „TOMISLAV OPEN“ TKD turniru u Tomislavgradu

13.06.2017 07:41, 175 pregleda

U Gradskoj sportskoj dvorani Tomislavgrad, u subotu 03. lipnja 2017. godine, održan je 11. "Tomislav open". Organizator turnira bio je TKD Koryo Tomislavgrad.

Na turniru međunarodnog karaktera, nastupila su 23 kluba i više od 220 natjecatelja iz BiH i Hrvatske. Turnir je protekao u znaku podrške i solidarnosti za Koryjevca Zvonu sa željom za njegovim što skorijim i uspješnijim ozdravljenjem.

Svoj doprinos ovom taekwondo natjecanju dalo je i sedam natjecatelja taekwondo kluba iz Kupresa pod vodstvom trenera Ivice Vukadina. Za Kupres su nastupili : Kristijan Jeziđžić, Stipe Ravančić, Tomislav Šimić, Luka Pašalić, Antoana Čuturić, Magdalena Žulj i Gabrijel Romić.

U 90:30 sati usljedilo je vaganje natjecatelja (pojedini po preporuci trenera nisu smjeli ni večerati), raspored po kategorijama, a zatim odmjeravanje snaga uz zdušno navijanje za svoje favorite.

Nakon cjelodnevnog natjecanja, druženja i navijanja, Taekwondo klub iz Kupresa može se pohvaliti sa osvojene tri brončane medalje. Medalje su osvojili Gabrijel, Magdalena i Antoana na zadovoljstvo trenera i ostalih članova kluba.

REZULTATI NATJECANJA

zlosela.com

Vrh stranice