Kupres Portal [Arhiva]

Kupresportal „osvanuo“ u Globusu

22.05.2009 08:34, 280 pregleda

Ugledni hrvatski politički tjednik Globus za svoj novi broj proveo je istraživanje u čijim su rukama najposjećeniji hercegovački web portali. U tom uglednom društvu svoje mjesto je pronašao i Kupresportal.

Naime, novinarka Globusa Sanja Romić, potaknuta naglim porastom interesa za bosanskohercegovačkim web stranicama nakon privođenja Branimira Glavaša, odlučila je istražiti u čijim su rukama najposjećeniji internetski portali. Naravno, najviše prostora je dobio internetski portal Sujica.net koji je uspio, kako kaže novinarka: „..ono što nije uspjelo ni HRT-u, ni Novoj TV pa ni RTL-u, a to je snimiti Glavaša na tlu BiH.“

Također, svoje mjesto u ovom iscrpnom članku radnog naziva "Hercegovina na internetu - visoka tehnologija usred krša", pronašli su glavni urednici web portala Bljesak.info, Pincom.info, 24sata.info, Poskok.info, Livno-Online.com te ABCPortal.info.

U dijelu teksta koji je posvećen Kupresportalu možete ukratko pronaći cijelu historiografiju našeg portala. Od trenutka kad je začeta ideja do današnjeg dana kad Kupresportal dnevno broji iznad 1500 posjetitelja.

Za kraj, dužnost mi je da se zahvalim i Vama dragi naši posjetitelji jer ste upravo Vi zaslužni radi ovakve velike posjećenosti zbog koje je Kupresportal uvršten u ovo ugledno društvo nezavisnih bosanskohercegovačkih web portala.

Foto by: Globus

Vrh stranice