Kupres Portal [Arhiva]

Aktivna volonterka Martina Zovko rado pomaže i Studentskom domu "Dompes"

20.04.2017 07:15, 1021 pregleda

Studentski dom ''Dompes'' u Mostaru, u čijem će sastavu biti i pučka kuhinja i centar za dijalog, gradi se isključivo dobrotvornim prilozima. Akciju je pokrenuo sveučilišni profesor fra Iko Skoko s mostarskim franjevcima. Aktivna volonterka Martina Zovko često volontira za razne udruge, a trenutno volontira prodajom ulaznica za humanitarnu utakmicu.

Martina Zovko, studentica treće godine Turizma i zaštite okoliša kaže kako često volontira za razne udruge kao što su: Minores gdje su nosili hranu beskućnicima, Sunčana strana dlana gdje je volontirala pet godina. Članica je Sindikata trgovine i uslužnih djelatnosti i tu volontira sa djecom iz egipatskog sela, što uključuje druženje i pomoć oko zadaće. Također, trenutno volontira za Studentski dom i pučku kuhinju Dompes, tako što prodaje karte za humanitarnu utakmicu.

Veliki humanitarni nogometno- glazbeni spektakl između Humanih zvijezda Hrvatske i izabrane vrste Dompesa biti će održan 20. travnja 2017. godine na stadionu Zrinjskog u Mostaru s početkom u 17.00 sati od kojega će sav prilog ići za izgradnju Dompesa za potrebite studente.

''Volim i želim pomagati drugima, i upoznala sam super ljude i djecu za koje sam volontirala. Kada sam vidjela koliko su oni sretni za ono malo što mi učinimo za njih odmah se i ja bolje osjećam i želim pomoći što više mogu.'' ističe Martina Zovko.

Cijena ulaznice za ovaj nogometni spektakl je 5 KM, a ulaznice se mogu kupiti u:

Caffe bar ''Corona'' - Stolac Caffe bar ''Hennessy''- Čapljina Caffe bar ''Rafaello''- Ljubuški Caffe bar ''Padre''- Grude Hotel Park- Široki Brijeg Caffe bar ''Viva''- Posušje Caffe bar ''Brocco'' - Čitluk Restoran & Club ''Garden''- Međugorje Campanile- Međugorje Recepcija Mepas Malla- Mostar Caffe bar ''Mali puž''- Mostar Kampus Sveučilišta u Mostaru na dan utakmice- stadion HŠK Zrinjski 

Matea Romić

Vrh stranice