Kupres Portal [Arhiva]

Prijavite se na planinarsku školu u Livnu

26.03.2017 13:12, 350 pregleda

Planinarsko društvo “Cincar” iz Livna organizira opću planinarsku školu koja će se održati od 5. travnja do 24. svibnja.

U sklopu škole bit će organizirana teoretska nastava svake srijede po dva i pol sata u prostorijama Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije, dok će praktična primjena usvojenog znanja biti prezentirana kroz vikend izlete na neke od livanjskih planina.

Član Planinarskog društva “Cincar” Dražen Dolić kazao je kako će se u okviru planinarske škole obraditi teme poput meteorologije, poznavanja osnovnih čvorova, planinarske opreme, pružanja prve pomoći i slično.

Predavanje će vršiti educirani članovi Planinarskog društva “Cincar” i GSS-a Hercegbosanske županije, a po završetku obuke pokaznici će dobiti diplomu.

Zainteresirani se mogu prijaviti u zgradi livanjske gimnazije do 30. ožujka.

PD Cincar Livno objavljuje poziv za OPĆU PLANINARSKU ŠKOLU koja će se održati u mjesecu travnju i svibnju 2017. godine. Teoretski dio održavati će se u prostorijama GSS HBŽ (Upravna zgrada Livno putova) a praktični dio će se održavati kroz planinarske ture na Cincaru, Tušnici i planinarskom domu Kruzi. Svi zainteresirani se mogu prijaviti osobno u prostoriji društva (zgrada Gimnazije) četvrtkom od 18:00 sati ili na brojeve telefona 063/477-869 Dražen Dolić i 063/332-464 Anđelko Kelava. Cijena upisnine je 30 KM. Za djecu mlađu od 16 godina potrebna je suglasnost roditelja.

Vrh stranice