Kupres Portal [Arhiva]

Zajednička lovačka večer lovačkih udruga iz Hercegbosanske županije

17.03.2017 09:39, 331 pregleda

Lovačke udruge s područja Hercegbosanske županije (LU „Livanjsko polje“Lištani, LU „Cincar“Livno, LU „Vran“ Tomislavgrad, LU „Orlov kuk“ Tomislavgrad, LU „Zavelim“ Roško Polje, LD „Tetrijeb“ Kupres, LD „Tetrijeb“ Glamoč i LD „Risovac“ Bosansko Grahovo) za svoje su članove, prijatelje i goste 6. siječnja 2017. godine u Svadbenom salonu „Panorama“ u Livnu organizirale lovačku večer. Organizacijski odbor odlučio je da sav prihod ide u humanitarne svrhe, što je naišlo na odobravanje cjelokupnog članstva, pa niti vrlo loše vrijeme te poznata livanjska bura koja je tjerala temperaturu u debele minuse nisu spriječili da se na druženju okupi preko 450 lovaca, njihovih prijatelja i gostiju. Nakon „Lijepe naše“ i minute šutnje za sve preminule članove spomenutih udruga, te nakon što je livanjski gvardijan Pero Kuliš blagoslovio jela i uzvanike, nazočne je biranim riječima pozdravio Slavko Marin, predsjednik Lovačkog saveza Herceg Bosne.

Za ugodno ozračje i zabavu pobrinuo se „Martini Band“, a sve pohvale za kvalitetu hrane i pića kao i vrhunsku uslugu idu osoblju salona „Panorama“.

Tijekom večeri uručena su prigodna odličja lovcima Milanu Mihaljeviću i Peri Kelavi, članovima LU-a „Cincar“ Livno. 

Uspjeh organizacijskog odbora ogleda se i u tome da je uspio prikupiti preko 100 vrlo vrijednih nagrada na tombuli, među kojima i 10 pušaka. Prva nagrada bila je vrlo vrijedan karabin „Benelli Argo“. Večer je protekla u ugodnoj atmosferi i druženju kako i priliči, što treba biti na čast svim uzvanicima i sudionicima u organizaciji ove lovačke zabave, k tome i humanitarne.

Ilija Bandov – HOOP!

Vrh stranice