Kupres Portal [Arhiva]

Lovačkom puškom pucao na automobil i ranio dvije osobe

04.01.2016 11:18, 874 pregleda

Jučer, 3.siječnja, oko 2:35 sati djelatnici PU Livno su zaprimili dojavu da su u županijsku bolnicu "Dr.fra Mihovil Sučić" Livno dovezene dvije osobe koje su ranjene. Jedna od njih je maloljetna, rođena 1999.godine, dok je druga ranjena osoba , inicijala M.B., rođena 1996.

Prema dostupnim informacijama nekoliko osoba s područja Kablića boravilo je u Glamoču u jednom ugostiteljskom objektu u kojem je došlo do verbalnog sukoba.  Isti sukob nastavljen je kasnije na putu prema Livnu.

Naime, osobe iz ugostiteljskog objekta su s dva vozila, jedno bh registracijskih oznaka i drugo njemačkih registracijskih oznaka,  krenule prema Livnu.

U mjestu Skucani došlo je do upotrebe vatrenog oružja, karabina, i to na način da je osoba inicijala I.Š. rođena 1982.godine, koja se nalazila u automobilu njemačkih registracijskih oznaka na mjestu suvozača, pucala u zadnja desna vrata automobila bh. registracijskih oznaka.

Pri tome je došlo do ranjavanja u nogu maloljetne osobe rođene 1999.godine. Isti metak ranjava i osobu na suvozačevom mjestu (rođenu 1996.) i to u predjelu leđa.

Osoba inicijala I.Š. sprovedena je na županijsko tužiteljstvo i tereti se za pokušaj ubojstva.

U županijsko tužiteljstvo sprovedena je i osoba inicijala I.Č. rođena 1978.godine, iz vozila bh registracijskih oznaka, zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda.

Vrh stranice