Kupres Portal [Arhiva]

U hotelu "Maestral" u Kupresu održan 1. memorijalni turnir u kuglanju "Ilija Raič 2015"

24.12.2015 08:25, 1013 pregleda

U kuglani hotela "Maestral" u Kupresu, održan je PRVI MEMORIJALNI TURNIR U KUGLANJU u sjećanje na pok. Iliju Raiča koji je preminuo ove godine od teške bolesti. Turnir su organizirali prijatelji iz Kupresa, Tomislavgrada i Bugojna a sudjelovalo je  10 ekipa (3 igrača + 1 rez.) podijeljenih u dvije skupine po 5 ekipa. Turnir je počeo 04. prosinca a završio finalnim odigravanjem najboljih iz skupina 21. prosinca. Pobjednik turnira je ekipa LILE (Kupres) pobjedivsi u finalu ekipu Rofix iz Tomislavgrada rezultatom 3:2.

Turnir su organizirali prijatelji iz Kupresa, Tomislavgrada i Bugojna a sudjelovalo je  10 ekipa (3 igrača + 1 rez.) podijeljenih u dvije skupine po 5 ekipa. Turnir je počeo 04. prosinca a završio finalnim odigravanjem najboljih iz skupina 21. prosinca. Pobjednik turnira je ekipa LILE (Kupres) pobjedivsi u finalu ekipu Rofix iz Tomislavgrada rezultatom 3:2. 

Organizatori su za pobjednike turnira osigurali i dodijelili pehare a za ostale sudionike i ekipe, prigodne zahvalnice. Kao sponzorima turnira, organizatori su uručili zahvalnice za firme: BEM Kupres i Commo Kupres 

Na kraju turnira, u restoranu hotela Maestral, upriličeno je zajedničko druženje za sve ekipe i prijetelje.

Organizator se zahvaljuje svima koji su sudjelovali i najavljuje Memorijalni turnir u kuglanju i dogodine!

Vrh stranice