Kupres Portal [Arhiva]

Klub utemeljitelja HDZ BiH osnovan u HBŽ-u

28.09.2015 08:04, 804 pregleda

U dvorani Skupštine HBŽ, u Tomislavgradu, održana je izborna skupština županijske organizacije Kluba utemeljitelja HDZ BiH Hercegbosanske županije, javlja portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Na samome početku izborne skupštine nazočne je uime inicijativnoga odbora pozdravio Mijo Tokić koji je izrazio zadovoljstvo zbog okupljanja ljudi koji su prije dvadeset pet godina sudjelovali u osnivanju HDZ BiH na području koje pokriva HBŽ. 

U nastavku je kazao kako će Klub utemeljitelja, kao jedna od organizacijskih cjelina HDZ-a BiH, biti inicijator dobrih prijedloga i ideja, ali i korektiv ako stranka ne bude išla u dobrom smjeru. 

Izabrano je radno predsjedništvo sastavljeno od pet članova, a potom su se izaslanicima obratili gosti skupštine. Uslijedio je radni dio skupštine na kojoj su za članove županijskoga odbora Kluba utemeljitelja HBŽ izabrani Branko Antunović, Draško Dalić, Branko Ivković, Stipe Pavić, Mirko Mihaljević (Livno), Ivica Pašalić, Vinko Banović, Petar Radoš Kikić, Mijo Tokić (Tomislavgrad), Ivan Ivić, Ivica Radoš (Kupres), Ile Krezo (Glamoč), Slavko Galiot (Grahovo). U Nadzorni odbor izabrani su Božo Šuker (Livno), Ante Đikić (Tomislavgrad), Ante Pašalić (Kupres), Ivan Damjanović (Glamoč), Niko Grizelj (Grahovo). 

Na idućoj, utemeljiteljskoj, sjednici bit će izabran predsjednik županijske organizacije.

vecernji.ba

Vrh stranice