Kupres Portal [Arhiva]

NAJAVA: 7. po redu memorijalni Street basket turnir KUPRES 2015

24.07.2015 07:26, 791 pregleda

I ove godine kao i proteklih velika nam je čast organizirati 7. po redu memorijalni "Street Basket" turnir u uličnoj košarci, koji će se održati na igralištu osnovne škole "fra Miroslava Džaje" u Kupresu...

Turnir je ZATVORENOG karaktera (samo kuprešaci mogu sudjelovati) što apelira na sve kuprešake i kuprešanke da se u što većem broju odazovu i uveličaju ovu, tradicionalnu manifestaciju.

Kao što u samom nazivu kaže "memorijalni" jer ga je kao što znate započeo naš pokojni Jure Herceg - Juka u čast i sjećanje na poginule mlade kuprešake, no sudbina je tako htjela da i naš Jure postane dio onih kojih se sjećamo i zbog kojih ovaj memorijalni turnir ima tako poseban karakter.

Nitko nije rođen da ima talenat za sve, da zna i da se može baviti što vidi i što mu je želja, pa tako i Vi dragi kuprešaci, iako niste možda stvoreni za košarku, niste ju igrali, nije bitno, bit je da se kroz ovaj turnir zajedništva i zabave, poklonimo svim mladim kuprešacima koji su nas rano napustili.

Znamo da se svaku godinu prijavi dosta muških ekipa, no ove godine poseban apel šaljemo ženskom dijelu populacije da se prijave i učine ovaj turnir još atraktivnijim i ljepšim...

Dođite, prijavite se, zabavite se, a i pokažite možda neki skriveni talent...

Za više info. kao i prijave ekipa mogu se dobiti/izvršiti putem ovih brojeva: 063 / 582 760

063 / 949 169

Šaljemo vam sportski pozdrav i vidimo se skoro...

KUM - Kupreška Udruga Mladih

Vrh stranice