Kupres Portal [Arhiva]

Veliki skijaški vikend je pred nama

26.03.2009 15:15, 237 pregleda

Kako sada stvari stoje, pred nama je još jedan veliki skijaški vikend. Oba kupreška skijališta su u potpunosti spremna, a za subotu i nedjelju, 28. i 29. ožujka planirana su i dva velika skijaška događaja. Naravno, centar događanja će biti kupreško skijalište Stožer – Vrana gdje će se održati dva tradicionalna skijaška natjecanja.Prvo natjecanje, tj. tradicionalno Prvenstvo grada Kupresa bit će održano u subotu, 28. ožujka i to u skijaškoj disciplini veleslalom. Natjecati će se u svim dobnim kategorijama koje uključuju cicibane, djecu, juniore, seniore te veterane. Svi koji se žele natjecati na ovome Prvenstvu su dobrodošli, a prijaviti se mogu u restoranu „Kupreška kuća“ sve do subote u 10 sati. Inače, start ove utrke planiran je za podne.Sutradan, tj. u nedjelju, 29. kolovoza, bit će održano još jedno natjecanje i to tradicionalni „Memorijal Zdravko Vila – Nerbo“. Inače, ova šesta po redu memorijalna utrka koja je posvećena pokojnom Zdravku Vili – Nerbi bila je planirana za proteklu subotu, međutim, zbog nezapamćenog nevremena je odgođena za nedjelju. Ovo natjecanje je predviđeno samo za veterane koji će se natjecati u skijaškoj disciplini spust.

Svi zainteresirani za ovo natjecanje mogu se prijaviti sve do početka natjecanja, a sat vremena nakon završetka natjecanja bit će dodijeljene prigodne nagrade najuspješnijim natjecateljima.

Skijaški klub „Stožer“ iz Kupresa koji je i organizator ovih natjecanja poziva sve skijaše i prijatelje skijanja da se okupe u subotu i nedjelju na padinama Stožera te da uživaju u ovim dvjema utrkama. Također, ski klub „Stožer“ poziva sve natjecatelje i posjetitelje koji se taj dan zateknu na skijalištu na zajednički ručak nakon završetka natjecanja.Sve dodatne informacije o ovim natjecanjima možete potražiti na broj telefona +387 63 370 057 kod gospodina Borislava Zrne.

Vrh stranice