Kupres Portal [Arhiva]

TZ HBŽ KUPRES: Smotra najbolje uređene okućnice, vrta i balkona

29.06.2015 07:13, 942 pregleda

Ima li ljepšeg osjećaja nego kada znamo da nas u vlastitom dvorištu čeka mali privatni raj, ispunjen simfonijom boja, mirisa i oblika. Za lijep, neobičan i originalan vrt potrebno je malo truda, mašte i mnogo dobre volje. I tako iz godine u godinu nastojimo unaprijediti oblikovanje okućanica i uljepšati svagdašnjicu. 

Turistička zajednica HBŽ - podružnica Kupres pod pokroviteljstvom Općine Kupres organizira tradicionalnu, edukativno - ekološku akciju "Smotra najbolje uređene okućnice, vrta i balkona."

Svi koji se žele prijaviti i sudjelovati u ovoj akciji mogu to napraviti osobno u uredu turističke organizacije ili putem telefona 274-966, do 11. srpnja (subota). Stručni ocjenjivački sud će obići prijavljene kandidate i sukladno kriterijima odabrati najbolje okućnice. 

Proglašenje najljepše oikućnice, balkona s cvjetnim aranžmanom i dodjela nagrada biti će 18.7.2015 (subota) u 18 sati u dvorištu prošlogodišnje pobjednice Suzane Lozančić.

Pokrovitelj smotre je Općina Kupres - općinski načelnik a medijski pokrovitelji smotre su radio Kupres i RTV Herceg - Bosna. 

Turistička zajednica HBŽ - podružnica Kupres

Jozo Ivić, dipl.ing

Vrh stranice